Terug naar De Knapzak Bericht schrijven
Bericht 83 t/m 102 van 122
Naam Janco & Eef
Datum 21-07-2003 22:45:48

|) He Edo,
Het is bij ons nu vlak voor bedtijd en we gaan nog even lekker badderen. Eef heeft speeltjes voor in bad gekocht, dus ik ben benieuwd!!Oh, ik word nu achter de computer verjaagd en je "schoonzus" wil effe met je mailen...groeten, hier komt the Eef!! :cheerful: H Edo en Miran, we missen jullie wel hoor! Ik hoor al hele enge verhalen over duiken met haaien enzo...Miran en ik hebben vroeger te veel naar Jaws gekeken denk ik. De katjes beginnen nu echt te groeien, er staat er nog steeds n gereserveerd voor Miran...echt lief joh! We hebben genoeg foto's gemaakt en Miran kan ze nog in levende lijve meemaken. We kregen van de week een telefoontje van het programma "Eigen huis en tuin" als een reactie van een eerder gestuurd mailtje. Dus misschien dat ze ons huis komen verbouwen en dan komen we met onze dikke koppen op televisie..ha..ha..effe afwachten dus! We gaan nu lekker badderen...om onze zware werkdag uit ons lijf te weken!
Dikke kus uit Dirksland...Janco & Eef

Naam Huib Hartman
Datum 01-07-2003 20:56:43

Hallo Marc; (en uiteraard Edo)
Hoe is het met jullie ? ik volg regelmatig jullie reisverslag en het lijkt me een prachtige belevenis daar in het verre oosten.Ik heb vernomen dat onze gewaardeerde aanvoerder Wim zonder er ruchtbaarheid aan te geven naar jullie tie gegaan is.Is hij mischien bezig om voor weinig geld een scorende spits voor hallen3 aan te trekken ? laten we hopen dat het hem gaat lukken ! nou luitjes,fijne reis verder en tot gauw hoor !

Groeten Huib Hartman

Naam Janco & Eef
Datum 26-06-2003 18:37:04

He Edo,
Veel te lang geleden alweer dat je wat van ons vernomen hebt. Er is een hoop gebeurd en dat is bij jullie niet anders waarschijnlijk. Eef en ik worden vader en moeder....nee, wees gerust, niet van onszelf maar van Tijger...het is een vijfling!! Verder gaan we volgende week een weekje relaxen in Turkije en ons voorbereiden op nog een paar maandjes werken en dan een heerlijke maand Thailand. Nog even mannen en dan zien jullie weer al jullie vrienden en bekenden.
Groetuh van het boerenland! )

Naam mariska
Datum 25-06-2003 17:48:18

Hoi jongens van het goede leven!

Hoe gaat het met the Boys? Was erg benieuwd naar de foto;s die jullie van ons in Maleisie hebben gemaakt, maar jammer genoeg staan ze er niet op! Hebben jullie het nog naar jullie zin! jullie website is wel mooi hoor! mijn complimenten!

Tot ziens maar weer! take care! mariska

Naam Irene van Wunnik
Datum 24-06-2003 08:16:10

hallo edo en mark

jullie website even doorgekeken. zal het later wel eens uitgebreid doen. eerste indruk is al hardstikke leuk. ik hoop dat jullie veel leuke dingen meemaken en ben nieuwsgierig naar de verhalen bij terugkomst. geniet er 500% van want dit doe je maar eens in je leven
veel succes en nog veel plezier !

Naam rens
Datum 20-06-2003 18:11:37

uiteraard marc alweer ziek je bent ook veel te veel in de watten gelegd zodat je maagje niets kan hebben, nou geniet nog even van het laatste deel van de reis en zorg dat jullie weer heel terug komen enne geen vreemde mannen meer onder bed stoppen vindt miranda vast nietleuk, groetjes rens en leo

Naam R.Tobe
Datum 18-06-2003 20:33:29

Hallo vrienden, 120 dagen geleden begonnen met de wereldreis nog 62 dagen dan komen jullie thuis. Foto,s bekeken van Rusland toen zaten jullie nog in de kou nu heerlijk in de warmte van Indonesie. Volg jullie via de site, nog een prettige reis met elkaar groetjes cjtm.

Naam patrick broekhuize
Datum 07-06-2003 21:16:23

hoi edo&marc hoe gaat het met jullie? met ons gaat het goed op dit moment dat ik dit schrijf zit wim in het vliegtuig opweg naar bali,ik zag dat het wel aardig weer is bij jullie,en edo al gesurft?!!hoe hoog zijn de golven?!?is het nu druk of rustig op bali?,hoe zijn de mensen er?nou de groeten van ingrid&patrick

Naam marla
Datum 07-06-2003 13:17:38

) hallo jongens ik kijk altijd even naar jullie fotos mooi zijn ze
ik hoorden van jullie van een van de moeder van jullie
daarom schrijf ik nu ook maar wat het is niks bijzonders.
jongens hou je taai en goede reis verder
marla

Naam patrick broekhuize
Datum 31-05-2003 23:02:22

hoi boys
eindelyk weer een mailtje van mij sorry ik had eerder moeten mailen (schaam)jullie hebben echt al een hoop gezien en zyn pas op de helft ik kom binnen kort by jullie in de buurt 26july ga ik en ingrid naar bali alleen dan zitten jullie al in australie maar dan zwaai ik wel even naar jullie de groeten van patrick en ingrid


/-O

Naam Erwin
Datum 19-05-2003 19:08:36

H Edo, goeie trip man!! Geniet ervan (maar dat lukt wel zo te lezen), groetjes.

Naam Gerda van Roshum
Datum 15-05-2003 10:08:59

Lees nog steeds met veel plezier jullie verslag. Heb alleen een vraagje. Bij jullie fotolink kan ik alleen het kopje promotie aanklikken. Bij de rest gebeurt er niets. Ligt dat aan mij (mijn computer) of hebben jullie er tot op heden geen fotos geplaatst.
Verder hoop ik dat jullie genieten van Maleisie. Ik heb er ook rondgereisd een paar jaar geleden en ik vond het een prachtig land.
Groet, Gerda

Naam Sophie
Datum 11-05-2003 16:27:00

Heeee kanjers,
Gaat het allemaal goed met jullie? Erg leuk om jullie avonturen zo te volgen.
Bedankt voor je kaartje Marc, echt heel lief.
Toch een raar idee dat jullie zo ver weg zijn.
Even wat anders leuks Marc, ik ga misschien als autoslip-instructrice werken, helemaal te gek dat slippen!!! Ik wens jullie nog een hele fijne reis en ik denk aan jullie.
Dikke kus, Sophie

Naam Barbara & Arjan
Datum 11-05-2003 12:09:43

Hoi Edo,

Nog heel veel plezier!!!

Groetjes,
Arjan & Barbara

Naam Yvonne
Datum 28-04-2003 16:45:38

He mannen!
Net ff jullie laatste belevenissen zitten lezen, klinkt (op de hand en koorts na)) erg goed Een beetje zon zou hier ook wel weer mooi zijn, twas de laatste drie weken helemaal top en nu (we eindelijk verhuisd zijn) is het over, boehoeohoe!! Njoy daar!

Naam Peter (Peer) Leeg...
Datum 26-04-2003 22:13:55

Hoi EIJdau, hieh vanit een (ndelijk) reigenachtag De Haag de groete.
ullie site is geweldag en ik volg jullie beleivenisse trh.
SARS is nu ech wel een probleim in een deil van Azie, dus zoek ut nie op.
AUGveriges z Jim Krijt en ik nog tot nd Juli werkzaam b Gustau in Schiedam.
Geiniet lekkh vajje vrhd. Ik gaat nog effe doh jullie gemaakte fautaus bekke.
Hh je haaks en tot kk.
Peh Leigstra

Naam Katja & Don
Datum 23-04-2003 21:58:59

He mannen,

Nog maar 118 dagen zag ik ..... leuk verslag. Zo te horen (lezen) al een hoop biervrienden gemaakt dus het zal jullie wel goed vergaan daar. Geniet ervan!

Groet katja en Don

Naam ben en corry Ouwe...
Datum 22-04-2003 16:34:41

Beste Marc en Edo

Wij hebben al vaker jullie site mogen bekijken.
het ziet er fantastisch uit. wij blijven jullie volgen hoor!

Naam rens
Datum 18-04-2003 15:15:20

aloha alles goed daar tijd niets gehoord??

Naam Gerda
Datum 10-04-2003 12:16:21

Omdat ik voornamelijk berichten in jullie gatenboek zag die door bekenden van jullie geschreven zijn wilde ik daar even aan toevoegen dat ook anderen jullie reisverslag met veel plezier lezen. Ik dus maar ik niet alleen. Ik hoor van verschillende mensen dat ze het heel erg leuk vinden om jullie reis te volgen. Natuurlijk ben ik jaloers op jullie en droom ik weg bij jullie verhalen fantaserend dat ik die reis zelf misschien ook eens zal maken. Ik kijk bijna elke dag of jullie weer iets hebben toegevoegd en ben blij als dat dan zo blijkt te zijn. Bedankt.
Groet, Gerda

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende